fbpx

logo-si

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Sandra's Interieurstyling!

Werkwijze
process-bg-holder
Kennismakingsgesprek
Presentatie ontwerp/advies
Uitvoering van het ontwerp/advies
Afstylen van uw nieuwe interieur

De werkwijze bij een interieuradvies bestaat uit de volgende stappen:

Tijdens het eerste contact met Sandra’s Interieurstyling wordt er veelal een gratis kennismakingsgesprek ingepland. Hierin worden jouw wensen besproken en wordt de ruimte waar het om gaat bekeken.

Het kennismakingsgesprek wordt vervolgens uitgewerkt in de vorm van een opdrachtbevestiging. Hierin staat wat er tijdens het kennismakingsgesprek is besproken qua woonstijl, kleuren, budget etc., wat Sandra’s Interieurstyling precies voor je gaat doen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Pas als je de opdrachtbevestiging ondertekend retour stuurt, start de samenwerking tot dan is alles vrijblijvend en kosteloos. Je hebt dus alle tijd om rustig na te denken over wat je wil, zonder direct verplichtingen.

Als het ontwerp klaar is komen we weer bij je langs om het advies toe te lichten en concrete afspraken te maken over het uitvoeren van het ontwerp. De uitvoering kan bestaan uit een stukje aankoopbegeleiding, samen shoppen bijvoorbeeld. Vooral als er banken, stoelen en grote meubels gekocht gaan worden is dit aan te raden. Maar ook het bestellen en leveren van interieurproducten hoort bij de uitvoering van het ontwerp. Je kunt dit zelf doen maar Sandra’s Interieurstyling doet het ook met alle plezier voor je. We kopen bij veel merken (Zuiver, Dutchbone, HK-Living, Light & Living, Bepurehome, Woood, Vtwonen) direct in, waardoor er geen vertragende detailhandel tussen zit.

Wanneer alle nieuwe interieurproducten geleverd zijn, moeten de puntjes nog op de i worden gezet. Voor de warmte en gezelligheid is het erg belangrijk dat alles op de juiste plek staat en het geheel wordt verbonden door bijpassende woonaccessoires, wanddecoratie en planten.

Uit onze ervaring is gebleken als Sandra’s Interieurstyling ook de afstyling verzorgt de Wauw-factor en daarmee de klanttevredenheid het grootst is. Kijk gerust eens in onze portfolio voor enkele voorbeelden.