fbpx

logo-si

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Sandra's Interieurstyling!

Werkwijze
process-bg-holder
Kennismakingsgesprek
Presentatie ontwerp/advies
Uitvoering van het ontwerp/advies
Afstylen van uw nieuwe interieur

De werkwijze bij een interieuradvies bestaat uit de volgende stappen:

Tijdens het eerste contact met Sandra’s Interieurstyling overleggen direct over de grootte van jouw interieurvraag. Heb je advies nodig over een andere kleur op de muur en wil je wel eens sparren over een anderen indeling? Dan plannen we een adviesgesprek in.
Heb je een grotere interieurvraag omdat je bijvoorbeeld je gehele interieur gaat vernieuwen, uitbouwen of een nieuwbouw woning hebt gekocht? Dan plannen we een gratis (binnen 30 km) kennismakingsgesprek in. Dit kan zowel fysiek als digitaal via zoom. Hierin worden jouw wensen besproken en filteren wij alvast een beetje welke woonstijl en kleuren jou aanspreken.

 

Het kennismakingsgesprek wordt vervolgens uitgewerkt in de vorm van een opdrachtbevestiging. Hierin staat wat er tijdens het kennismakingsgesprek is besproken qua woonstijl, kleuren, budget etc., wat Sandra’s Interieurstyling precies voor je gaat doen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Pas als je de opdrachtbevestiging ondertekend retour stuurt, start de samenwerking tot dan is alles vrijblijvend en kosteloos. Je hebt dus alle tijd om rustig na te denken over wat je wil, zonder direct verplichtingen.

 

Tijdens het ontwerpproces vinden we het fijn om even bij je te checken wat je van het ontwerp, tot zo ver vindt. Wij weten namelijk heel goed hoe we eenheid, warmte en sfeer moeten creëren, alleen kunnen wij niet voor jou bepalen wat jij mooi vindt. Er zijn duizenden lampen en heel veel soorten meubels dus als iets je smaak niet is zoeken we even een ander meubel wat ook in het geheel past en meer jouw ding is. Zo komen we samen tot een interieurontwerp waar jij mee verder kan zodat je als alles klaar is je je ook echt thuis voelt.

 

Als het ontwerp klaar is komen we weer bij je langs om het advies toe te lichten en samen stalen te bekijken. Ook bespreken we dan de mogelijkheden qua uitvoering van het ontwerp. De uitvoering kan bestaan uit een stukje aankoopbegeleiding, samen shoppen bijvoorbeeld. Vooral als er banken, stoelen en grote meubels gekocht gaan worden is dit aan te raden. Maar ook het bestellen en leveren van interieurproducten hoort bij de uitvoering van het ontwerp. Je kunt dit zelf doen maar Sandra’s Interieurstyling doet het ook met alle plezier voor je. We kopen bij veel merken (Zuiver, Dutchbone, HK-Living, Light & Living, Bepurehome, Woood, Vtwonen) direct in, waardoor er geen vertragende detailhandel tussen zit en wij als aanspreekpunt dienen.

 

Wanneer alle nieuwe interieurproducten geleverd zijn, moeten de puntjes nog op de i worden gezet. Voor wauw-factor is het heel belangrijk dat alle meubels en verlichting op de juiste plek staat en het geheel wordt verbonden door bijpassende woonaccessoires, wanddecoratie en planten.

Uit onze ervaring is gebleken als Sandra’s Interieurstyling ook de afstyling verzorgt de Wauw-factor en daarmee de klanttevredenheid het grootst is. Kijk gerust eens in onze portfolio voor enkele voorbeelden.

Portfolio foto's maken