fbpx

logo-si

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Sandra's Interieurstyling!

Verkoopstyling

Huis te koop zetten

Het is dan eindelijk zover, na een hoop wikken en wegen heb je de beslissing genomen om je huis te koop te zetten. Je belt een makelaar die langs komt om de details betreffende de verkoop van je woning te bespreken en jullie bepalen samen de vraagprijs.

Ook moeten er foto’s gemaakt worden om potentiële kopers te verleiden tot een bezichtiging, de makelaar geeft wat tips over je inrichting, je gaat alvast het één en ander opruimen en dan snel die foto’s op funda.nl!

En dan is het afwachten…. de eerste kijker komt, er komt nog eens iemand bezichtigen en vervolgens is het wel heel stil.

Wat nu?! Huur een verkoopstylist in! Eigenlijk had je dit beter meteen kunnen doen voordat je je foto’s voor de eerste keer op funda.nl zette. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken. Gelukkig komen er ook regelmatig nieuwe kopers op de markt en kan iemand die je huis op funda.nl al een keer gezien heeft na de verkoopstyling blij verrast zijn door de mogelijkheden die met de nieuwe foto’s weergegeven worden.

Waarom een verkoopstylist inhuren?

  • Kopers kunnen niet door een bestaande persoonlijke inrichting heen kijken, visualiseren vinden de meeste mensen erg lastig en kopers willen hun toekomstige woning zien niet jouw woning.
  • Een verkoopstylist is een specialist in je huis verkoop klaar maken en heeft alle kennis in huis om je te adviseren over je inrichting om kopers over de streep te trekken.
  • Een verkoopstylist kijkt objectief naar je woning en inrichting, dit lukt je zelf op een gegeven moment gewoon niet meer.
  • Je bespaart jezelf enorm veel tijd, geld en frustratie doordat je huis er na de verkoopstyling meteen tip top uitziet, sneller verkocht wordt en je dus niet je vraagprijs naar beneden hoeft te doen.
  • Verkoopstyling is relatief goedkoop, want het kost een stuk minder dan de vraagprijs van je woning naar beneden bijstellen. Sandra’s Interieurstyling geeft tips, voert de verkoopstyling uit en regelt interieurproducten voor je woning voor €60,- per uur.

Ervoor

Erna