fbpx

logo-si

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Sandra's Interieurstyling!

Kleuradvies en afstyling bestaand interieur Emmen

Sandra's Interieurstyling / Kleuradvies en afstyling bestaand interieur Emmen

Kleuradvies en afstyling bestaand interieur Emmen

Deze klant is net verhuisd naar hun nieuwe woning in Emmen en waren heel blij met de lichte basis van het huis. Ze hebben hun bestaande meubels in het huis gezet maar kwamen tot de conclusie dat het geheel veel te grijs en daarmee saai was.

Tijdens het gesprek advies bij de klant thuis waarin deze klant aangaf van primaire kleuren te houden, hebben we direct besloten dat de achterwand van de kast een kleur moest krijgen en er een kleurrijk vloerkleed moest komen. Wij vervolgens later de rest van de wanddecoratie en woonaccessoires aangeschaft en zijn twee weken later gaan afstylen.

Super leuke stylingsopdracht om te mogen doen, en het mag duidelijk zijn dat er niet altijd een groot ontwerp aan vooraf hoeft te gaan om een groot verschil te kunnen maken in een interieur!