fbpx
[vc_column_text]

logo-si

[/vc_column_text] [vc_empty_space height="24px"] [vc_column_text]

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

[/vc_column_text]
[vc_empty_space height="185px"]

[vc_column_text]

© 2016 Sandra's Interieurstyling![/vc_column_text]

[vc_row row_type=”parallax” row_scroll_icon=”no” full_screen_section_height=”no” parallax_background_image=”3752″ css=”.vc_custom_1479728102567{margin-top: 30px !important;}”][vc_column]

Interieuradvies
[/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no” content_width=”grid” content_aligment=”right” css=”.vc_custom_1479130766893{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5958″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

Interieuradvies: waarom een interieurstylist inhuren?

[vc_column_text]

Bij verhuizen, verbouwen of herinrichten kom je vaak voor keuzes te staan die een grote invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van je interieur. Het is dan fijn om interieuradvies in te kunnen winnen bij Sandra’s Interieurstyling. Wij hebben inmiddels 8 jaar ervaring, zijn objectief en zorgen voor structuur in het inrichtingsproces.

Daarnaast behoeden wij je zo veel mogelijk voor foute interieurkeuzes en onnodige kosten. Hierbij valt te denken aan efficiënt ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen en interieurproducten, een harmonieus kleurgebruik en goede verlichting. Wij nemen in het advies ook nieuwe interieurproducten mee en vinden het dan ook heel fijn als we op tijd worden ingeschakeld, voordat er aankopen zijn gedaan en beslissingen zijn gemaakt. Ook in bestaande interieurs kunnen wij zeker nog wel winst behalen maar vanuit ervaring weten wij dat hoe eerder we mee mogen denken en hoe meer we betrokken zijn bij het (her)inrichten, hoe beter het eindresultaat en de klanttevredenheid is.

Op de homepage hebben we de 4 vormen van interieuradvies die wij aanbieden al even benoemd, onderstaand vinden jullie meer uitleg over optie 2 en 3 waarbij een ontwerp de hoofdrol speelt. Hoe een ontwerp wordt vorm gegeven en uit welke onderdelen deze kan bestaan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no” content_width=”grid” content_aligment=”right” css=”.vc_custom_1479130772911{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column width=”2/3″]

Compleet inrichtingsplan

[vc_column_text]

Als je één of meerdere ruimtes helemaal opnieuw ingericht wilt hebben dan kies je voor een compleet inrichtingsplan. In het kennismakingsgesprek bespreken we je voorkeuren op interieurgebied, je smaak en je overige wensen. De sfeer van je nieuwe inrichting wordt visueel gemaakt door het moodboard met kleuradvies en de praktische kant van je nieuwe inrichting wordt weergeven in de plattegrond met lichtplan. Het productoverzicht met prijzen geeft inzicht in de prijzen van je nieuwe interieurproducten en waar je ze kunt kopen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Samengevat bestaat een compleet inrichtingsplan dus uit:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Plattegrond
  • 3d visualisatie
  • Lichtplan
  • Moodboard
  • Kleuradvies
  • Productoverzicht inclusief prijzen

De kosten van een compleet inrichtingsplan vind je onder het kopje “Tarieven”. Uitvoering van het plan is op basis van uurtarief.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no” content_width=”grid” content_aligment=”right” css=”.vc_custom_1479130778716{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5959″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

Kleuradvies

[vc_column_text]

Aan een kleuradvies gaat eerst een kennismakingsgesprek vooraf. De ruimte(s) worden bekeken en je wensen besproken. Vervolgens wordt het kleuradvies vormgegeven door Sandra’s Interieurstyling op kantoor. Je ontvangt het uitgewerkte kleuradvies digitaal met daarop kleuren, sfeerbeelden en producten die bij je kleuradvies horen. A5 verfstalen ontvang je via de post, deze kan je op de wand plakken om een goed beeld te krijgen en even te wennen aan de nieuwe kleur. Een kleuradvies kan je los afnemen maar is ook een onderdeel van een compleet inrichtingsplan.
Wat we tegenwoordig ook veel doen zijn betaalde adviesgesprekken op locatie, we komen dan bij je thuis of op kantoor en nemen de verfwaaier en allerlei andere stalen mee. Je kunt dan alle interieurvragen stellen en krijgt direct antwoorden, kleurcodes en tips. Je kunt dan de volgende dag al aan de slag met het advies.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no” content_width=”grid” content_aligment=”right” css=”.vc_custom_1479130786772{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column width=”2/3″]

Moodboard

[vc_column_text]

Een moodboard is bij Sandra’s Interieurstyling een sfeerbord en meubelbord in één. Hiermee maken we ons advies naar jou als klant visueel. Je krijgt zo als klant een goed beeld en gevoel krijgt bij je nieuwe inrichting. Op het moodboard staan de nieuwe meubels, een vloerkleed, wanddecoratie en woonaccessoires.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5960″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no” content_width=”grid” content_aligment=”right” css=”.vc_custom_1479130796807{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5961″ img_size=”full”][vc_single_image image=”5962″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″]

Plattegrond en 3D ontwerp

[vc_column_text]

Een plattegrond is samen met het kleuradvies en het moodboard de basis van het interieurontwerp. Als je met vragen over de indeling van je woning of zakelijk pand zit, kunnen we 1 of meer indelingen uitwerken waardoor het makkelijker wordt om knopen door te hakken.

Als je deze indelingen dan niet alleen als plattegrond maar ook in 3D krijgt te zien is het je net alsof je al in je nieuwe interieur kijkt/staat. Vooral deze 3D visuals worden als heel prettig ervaren door klanten, je ziet niet alleen de meubels in de juiste afmeting op de juiste plek maar ook in combinatie met de vloer, raambekleding en de nieuwe kleuren op wanden.

De plattegrond kan zowel met bestaande als nieuwe meubels ingetekend worden en is altijd op schaal.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no” content_width=”grid” content_aligment=”right” css=”.vc_custom_1479130811432{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}”][vc_column width=”2/3″]

Lichtplan

[vc_column_text]

Verlichting is naast kleur het meest sfeerbepalend in je interieur. Het is daarom van groot belang om de juiste lichtbron op de juiste plek te hebben. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.
Sandra’s Interieurstyling kan hierbij helpen door een lichtplan voor je te maken. Wij denken na over welke basisverlichting, praktische verlichtingen en sfeerverlichting er nodig is en op welke hoogte.

Het lichtplan geven wij vorm door middel van een zwart witte plattegrond met daarin gekleurde stippen die aangeven welke lamp op welke plaats komt te staan. Tevens voegen we er een verlichtingsbord aan toe zodat je kan zien hoe de lampen er uit zien die we adviseren. Als je een compleet inrichtingsplan afneemt dan vind je op de productprijslijst de omschrijving, de afmetingen van de lamp, waar je deze kan kopen en wij hij kost.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5963″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”48px”][vc_single_image image=”5964″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no”][vc_column][vc_empty_space height=”45px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no” content_width=”grid” css=”.vc_custom_1479127926945{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 20px !important;background-color: #fbfbfb !important;}”][vc_column]

Een stylist...

[/vc_column][/vc_row][vc_row row_scroll_icon=”no” content_width=”grid” css=”.vc_custom_1479127904275{padding-top: 10px !important;padding-bottom: 50px !important;background-color: #fbfbfb !important;}”][vc_column width=”1/4″]

Luistert

Luistert naar je wensen en vertaalt dit in een inrichting waarin jij je goed voelt.

[vc_empty_space height=”47px”]

Kleur en licht

Is kleur- en lichtexpert.

[vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Onderzoekt

Onderzoekt de stijl, kleuren en materialen die bij jou passen.

[vc_empty_space height=”47px”]

Productkennis

Bezit productkennis op gebied van meubels, vloeren, wanden en accessoires.

[vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Oplossingen

Vindt de juiste praktische indeling.

[vc_empty_space height=”47px”]

Trends

Is op de hoogte van de laatste trends.

[vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Ideeën

Heeft creatieve en pakkende ideeën.

[vc_empty_space height=”47px”]

Bespaart

Bespaart je tijd en geld.

[vc_empty_space height=”47px”][/vc_column][/vc_row]