fbpx

logo-si

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Sandra's Interieurstyling!

Interieuradvies

Interieuradvies: waarom een interieurstylist inhuren?

Bij verhuizen, verbouwen of herinrichten kom je vaak voor keuzes te staan die een grote invloed hebben op de uiteindelijke uitstraling van je interieur. Het is dan fijn om interieuradvies in te kunnen winnen bij iemand die verstand van zaken heeft, objectief is en het overzicht bewaard.

Een goede interieurstylist behoedt je voor fouten en onnodige kosten. Hierbij valt te denken aan efficiënt ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen en interieurproducten, een harmonieus kleurgebruik en goede verlichting.

Daarnaast krijg je ook advies over het aanschaffen van de nieuwe interieurproducten en de uitvoering van de verbouwing of styling. Het beste is dan ook om de interieurstylist al in de beginfase in te schakelen.

Tot slot weten we bij Sandra’s Interieurstyling hoe we moeten interviewen. Door middel van de juiste vragen te stellen komen we erachter wat je stijl is, welke producten je aanspreken en welke kleuren je mooi vindt. Je bent dus te allen tijde verzekerd van een nieuw interieur dat bij jou past en waar jij je in thuis gaat voelen!

Compleet inrichtingsplan

Als je één of meerdere ruimtes helemaal opnieuw ingericht wilt hebben dan kies je voor een compleet inrichtingsplan. In het kennismakingsgesprek bespreken we je voorkeuren op interieurgebied, je smaak en je overige wensen. De sfeer van je nieuwe inrichting wordt visueel gemaakt door het moodboard met kleuradvies en de praktische kant van je nieuwe inrichting wordt weergeven in de plattegrond met lichtplan. Het productoverzicht met prijzen geeft inzicht in de prijzen van je nieuwe interieurproducten en waar je ze kunt kopen.

Samengevat bestaat een compleet inrichtingsplan dus uit:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Plattegrond
  • 3d visualisatie
  • Lichtplan
  • Moodboard
  • Kleuradvies
  • Productoverzicht inclusief prijzen

De kosten van een compleet inrichtingsplan vind je onder het kopje “Tarieven”. Uitvoering van het plan is op basis van uurtarief.

Kleuradvies

Aan een kleuradvies gaat eerst een kennismakingsgesprek vooraf. De ruimte(s) worden bekeken en je wensen besproken. Vervolgens wordt het kleuradvies vormgegeven door Sandra’s Interieurstyling op kantoor. Je ontvangt het uitgewerkte kleuradvies digitaal met daarop kleuren, sfeerbeelden en producten die bij je kleuradvies horen. A5 verfstalen ontvang je via de post, deze kan je op de wand plakken om een goed beeld te krijgen en even te wennen aan de nieuwe kleur. Een kleuradvies kan je los afnemen maar is ook een onderdeel van een compleet inrichtingsplan.
Wat we tegenwoordig ook veel doen zijn betaalde adviesgesprekken op locatie, we komen dan bij je thuis of op kantoor en nemen de verfwaaier en allerlei andere stalen mee. Je kunt dan alle interieurvragen stellen en krijgt direct antwoorden, kleurcodes en tips. Je kunt dan de volgende dag al aan de slag met het advies.

Moodboard

Een moodboard is bij Sandra’s Interieurstyling een sfeerbord en meubelbord in één. Hiermee maken we ons advies naar jou als klant visueel. Je krijgt zo als klant een goed beeld en gevoel krijgt bij je nieuwe inrichting. Op het moodboard staan de nieuwe meubels, een vloerkleed, wanddecoratie en woonaccessoires.

Plattegrond en 3D ontwerp

Een plattegrond is samen met het kleuradvies en het moodboard de basis van het interieurontwerp. Als je met vragen over de indeling van je woning of zakelijk pand zit, kunnen we 1 of meer indelingen uitwerken waardoor het makkelijker wordt om knopen door te hakken.

Als je deze indelingen dan niet alleen als plattegrond maar ook in 3D krijgt te zien is het je net alsof je al in je nieuwe interieur kijkt/staat. Vooral deze 3D visuals worden als heel prettig ervaren door klanten, je ziet niet alleen de meubels in de juiste afmeting op de juiste plek maar ook in combinatie met de vloer, raambekleding en de nieuwe kleuren op wanden.

De plattegrond kan zowel met bestaande als nieuwe meubels ingetekend worden en is altijd op schaal.

Lichtplan

Verlichting is naast kleur het meest sfeerbepalend in je interieur. Het is daarom van groot belang om de juiste lichtbron op de juiste plek te hebben. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.
Sandra’s Interieurstyling kan hierbij helpen door een lichtplan voor je te maken. Het lichtplan bestaat uit een zwart witte plattegrond met daarin gekleurde stippen die aangeven welke verlichting op welke plaats komt te staan. Tevens voegen we er een verlichtingsbord aan toe hoe de lampen er uit zien die we adviseren.

Een stylist...

Luistert

Luistert naar je wensen en vertaalt dit in een inrichting waarin jij je goed voelt.

Kleur en licht

Is kleur- en lichtexpert.

Onderzoekt

Onderzoekt de stijl, kleuren en materialen die bij jou passen.

Productkennis

Bezit productkennis op gebied van meubels, vloeren, wanden en accessoires.

Oplossingen

Vindt de juiste praktische indeling.

Trends

Is op de hoogte van de laatste trends.

Ideeën

Heeft creatieve en pakkende ideeën.

Bespaart

Bespaart je tijd en geld.