fbpx

logo-si

Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

© 2016 Sandra's Interieurstyling!

Coaching

1:1 coaching

Ik vind het super leuk om anderen te coachen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap. Ik ben inmiddels 9 jaar zelfstandig ondernemer, al 37 jaar creatief en de afgelopen 2 jaar intensief bezig geweest met mijn eigen personlijke ontwikkeling.

 

1:1 COACHING STARTENDE STYLISTEN

Ik word regelmatig benaderd door startende stylisten die graag willen weten hoe ze nou hun eigen bedrijf opzetten als stylist en die benieuwd zijn naar onze werkwijze. Mijn motto is dat samenwerken en elkaar ondersteunen je verder brengt. Daarom heb ik besloten om 1:1 sessies aan te bieden om jou meer te leren over het vak van zelfstandig interieurstylist.

Wat: Je mag onbeperkt vragen stellen over zelfstandig stylist zijn, hoe doe je dat nu, waar begin je en wat moet je concreet regelen. We gaan go with the flow, wat zich aandient bespreken we. Ik kom er snel genoeg achter waar je behoefte ligt op gebied van stylistenvak of ondernemerschap en daar gaan we dan mee verder.

Hoelang: 1.5 uur

Kosten: €195,-

Waar: Op kantoor bij ons in Veenoord

Ik adviseer minimaal 2 sessie omdat ik uit ervaring weet dat ‘het erg veel’ kan zijn wat er op je afkomt en dat het fijn kan zijn om in de tweede sessie even terug te komen op een aantal punten, je tijd nodig hebt om te gaan oefenen met wat we hebben besproken in de 1e sessie en het fijn is om daar later op terug te komen.

 

1:1 COACHING ONDERNEMERS

Als zelfstandig stylist moest ik op een gegeven moment besluiten om te starten als ondernemer. Daarvoor had ik gewerkt in loondienst bij winkels en ik ervaarde een enorme drempel om dit op te geven ondanks dat ik al heel lang wist dat ik voor mezelf wilde werken.
Regelmatig zie ik mensen worstelen met deze strijd en ik krijg er ook regelmatig vragen over, daarom wil ik deze kennis met je delen en jou helpen als jij nu op dit punt zit en het lastig vind om deze drempel over te stappen.

Wat: we gaan samen onderzoeken waar jij onzekerheid en juist je kracht ligt om de juiste stappen te kunnen maken. Ook bespreken we praktische zaken wat je moet regelen als je gaat ondernemen en wat de eventuele risico’s zijn.

Hoelang: 1.5 uur

Kosten: €195,-

Waar: Op kantoor bij ons in Veenoord

Je kunt sessies los boeken, dus heb je aan 1 sessie voldoende dan is dat helemaal ok maar vind je het fijn om tijdens het opstarten van je business wat vaker een gesprek te hebben en me via whatapp/mail te kunnen bereiken voor begeleiding dan kies je voor meerdere sessies of het coachingstraject.

 

1:1 COACHINGTRAJECT

Je kiest voor dit traject als het tijd is om serieuze stappen te maken op persoonlijk en zakelijk gebied. Het één heeft namelijk het ander nodig. Zonder zelfvertrouwen lukt het je bijna niet om keuzes te maken op gebied van ondernemerschap. Ook is het belangrijk om in contact te staan met je gevoel, weten wat je wilt, zodat je succesvol stappen kan gaan maken. Je wilt immers niet straks op moeten geven omdat je wilskracht op is. Je wilt handelen vanuit vertrouwen, passie en innerlijke kracht.

Het coachingstraject bestaat uit 4 1:1 sessies < 1,5 uur om de twee weken op kantoor in Veenoord. Je krijgt ook 3 maanden begeleiding via whatsapp/mail. Je kunt dus buiten de gesprekken om vragen stellen of je gevoel delen.
We plannen de gesprekken samen in en het is ook mogelijk om extra losse sessies te plannen als 4 niet voldoende is.